Facebook
(1296)
Google+
Tumblr
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Település (üresen országos!) : Állás (üresen település összes) :
A keresés min. 3 betűs legyen! Oldalunk szótöredékekre, ékezetek nélkül is keres.


ÁLLÁSAJÁNLAT KÖZZÉTÉTELE NÁLUNK


Néhány darab esetén

Ha cége néhány új munkatársat keres, esetleg megürült vagy létrejött pár új pozició, divizió vagy osztály, akkor kérjük használja ellenőrzött, webes manuális hirdetésfeladásunkat, ahol munkatársaink segítsége nélkül is elküldheti álláshirdetéseit számunkra.


Tömeges állásajánlatok esetén

Ha ön fejvadász céget vezet, vagy más okból kifolyólag, akár napi rendszerességgel is több tucat vagy több száz hirdetést tenne közzé nálunk, akkor erre is van létező megoldásunk.
Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot és a szokott módon egyeztetjük a feltételeket, illetve megállapodunk az ön feed-jének átvételéről.

Ide kattintva letöltheti PDF útmutatónkat, melyben mindent megtalál a feed-ről.


   Mindkét esetben a bekerülés feltétele annyi, hogy minden állásajánlatnak legyen egy bő, közérthető, világos címe, egy kifejtett, esetleg pontokba szedett bővebb leírása, és végül, a legfontosabb, hogy közvetlenül el tudja önt érni az álláskereső, tehát e-mail, telefon vagy egyéb létező elérhetőség kötelezően megadásra kerüljön.

   Aggodalomra nincs oka, az elérhetőségi adatok webrobotok ellen védve vannak, tehát ez a szekció biztosan nem kerül a keresőszerverek találatai közé, illetve természetesen webes archiválásra sem kerül sor - az állásajánlat csak addig és csak nálunk látható, amíg ön így kívánja.ÁLLÁSAJÁNLATAINK LISTÁZÁSA ÖNNÉL

Portálunk napi rendszerességgel feed-et állít össze, kérjük keressen minket és szívesen tájékoztatjuk a feed elérhetőségéről. Ha egyedi igénye van pl. feed box-ra, embed keresőre vagy egyéb megoldásra, akkor is állunk rendelkezésére.

- Ha nem állást hirdetne oldalainkon, arra is van számtalan megoldásunk! -

Reklám- Állás - Médiaajánlatunk - Munka -
- Rólunk - Együttműködés - Webmestereknek - Főoldal - Spanyol cigi árak -