Facebook
(1296)
Google+
Tumblr
Twitter
Pinterest
LinkedIn
Település (üresen országos!) : Állás (üresen település összes) :
A keresés min. 3 betűs legyen! Oldalunk szótöredékekre, ékezetek nélkül is keres.


ÖNÉLETRAJZ PÉLDÁK, EUROPASS


Önéletrajz minták, motivációs levél (RTF formátumban):

Igyekezzünk ne vadregényes önéletrajzokkal sokkolni a HR-eseket, hanem inkább koncentráljunk a megpályázott pozíció szempontjából releváns tapasztalatainkra. Ne feledjük, hogy ez az első „találkozása” a HR-esnek velünk, ekkor alakul ki az első benyomás, tehát önéletrajzunknak tükröznie kell személyiségünket, tudásunkat. Legyen letisztult, átlátható és lényegretörő. Gondoljon csak bele: ha bejönne napi 100 önéletrajz a meghirdetett pozícióra, ön hogyan szelektálna? Lenne ideje minden egyes ömlesztett anyagot elolvasni vagy hálásan tekintene azokra az anyagokra, amelyekből rögtön kiderül a lényeg? Az innen letölthető önéletrajz minták jó példát mutatnak, hogyan próbálhatja meg összegezni és rendszerezni az eddig megszerzett szakmai tapasztalatait, egyéb információkat.

Amerikai tipusú önéletrajz minta
Klasszikus önéletrajz minta
Motivációs levél minta


Europass önéletrajz minták, generátor:

Az Europass önéletrajzzal (CV) lehetősége van arra, hogy képességeit, végzettségeit láthatóvá tegye, és más Europass dokumentumot csatolhasson hozzá. Célja, hogy megkönnyítse a pályázók CV írását a sablon használatával.
Az Europass önéletrajz a megszokott önéletrajznál nagyobb hangsúlyt fektet a munkatapasztalat tartalmának, az iskolában szerzett tudásnak, valamint az egyéni készségek konkrét bemutatásának.
Az unióban egységes Europass önéletrajz egy rugalmas formanyomtatvány, amely a megszokott önéletrajzi formátumot követi, kiegészítve azt további információk lehetőségével.
Europass önéletrajz minta 1. (pdf)
Europass önéletrajz minta 2. (pdf)
-
Europass online önéletrajz generátor (új fülön nyílik!)
Reklám- Állás - Médiaajánlatunk - Munka -
- Rólunk - Együttműködés - Webmestereknek - Főoldal - Spanyol cigi árak -